Toimintasuunnitelma vuodelle 2011

Virolahti Seura on täyttänyt 60 vuotta. Juhlavuoden toiminnassa on painottunut virolahtelaisen identiteetin ja yhteisöllisyyden vaaliminen. Kotiseutufoorumiin osallistuneiden palautteissa toivottiin yhteisten tapahtumien järjestämistä myös tulevaisuudessa.

Uudelle vuosikymmenelle siirryttäessä seuran toiminnassa on esillä kotiseudun kulttuurin vaaliminen ja yhteistyö eri tahojen kanssa.

Vuoden 2011 toiminta on suunniteltu seuraavaksi:

• Kotiseutuopas valmistuu kuntalaisten ja Virolahdella vierailevien matkailijoiden käyttöön

• Seura tekee kunnan kanssa ostopalvelusopimuksen kotiseutumuseon näyttelyn ja opastuksen hoitamisesta

• Jatketaan opastoimintaa ja järjestetään tarvittaessa opaskurssi eri tahojen yhteistyönä

• Osallistutaan Virolahti-viikon toimintaan järjestämällä kotiseuturetki

• Järjestetään Uudenkaupungin rauhan 1721 290-vuotisseminaari, vaihtoehtona luentosarja

• Osallistutaan Uudenkaupungin rauhan muistomerkin suunnitteluun

• Ollaan mukana eri tapahtumien järjestämisessä, myydään tuotteita ja tarjotaan kahvitusapua.

Arkisto

Tallenna hiiren oikealla painikkeella 'Tallenna nimellä...' -toiminnolla, kiitos!
Tiedostot ovat Adobe Acrobat muodossa - tarvittaessa saat ohjelman täältä .

Toimintasuunnitelma 2010 [ .pdf 45 kt ]

Toimintasuunnitelma 2009 [ .pdf 45 kt ]